Buzz! Let’s Change

Published by PR&Ad Fair on

Prietenii noștri de la Buzz Camp au venit cu o super oportunitale căreia noi i-am dat un big like și cum credem că „sharing is caring” v-am lăsat mai jos toate informațiile despre Buzz Change. Enojoy! 😉

BUZZCamp, BUZZChange, va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța, continuând să îndrume și inspire tinerii.
Pe 12 și 13 martie ne vom întâlni în București cu reprezentanți ai companiilor și speakeri dornici să ofere sfaturi motivaționale, inspirate din experiențele lor proprii, tinerilor prezenți la eveniment. Participanții
vor putea obține tips&tricks din industrii și răspunsuri care să-i ajute la conturarea unui parcurs profesional inedit.


Pe lângă aceste lucruri, companiile oferă și oportunități profesionale atât juniorilor, celor aflați la
început de carieră, cât și celor cu experiență.
Noutatea și schimbarea care definesc evenimentul BUZZCamp din această primăvară sunt puternic evidențiate prin noul concept introdus, BUZZTalks, care reprezintă de fapt o dezbatere interactivă cu angajatorii și cu speakerii motivaționali prezenți.
O parte din companiile care participă ediția aceasta sunt: Telus International, Generali, Carrefour, Preh, Accenture, Firecredit, Conduent.

Astfel, vor exista oportunități profesionale pentru participanți în
domenii precum: BPO, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking și nu numai.

Workshopurile de recrutare vor avea loc în continuarea sesiunii de dezbatere, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar evenimentul va începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea www.buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site.

Contact:
Huiban Ana- Maria
Mobile: +40 756 699 132


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *