• Post author:
  • Reading time:2 min(s) read

De-a lungul timpului, una dintre activitățile preferate ale oamenilor desfășurată de-a lungul zilei a devenit savuratul unei cafele aromate sau a unui ceai bun. Aceasta s-a transformat într-o rutină deoarece în acele momente oamenii reușesc să strecoare un moment de relaxare și să își încarce bateriile pentru a reuși să își desfășoare munca. 

Un element foarte important din această activitate este reprezentat de cana pe care o alegem deoarece, cu cât ne place mai mult, cu atât experiența devine mai plăcută. De multe ori, ajungem să avem chiar o colecție întreagă și să ne dăm seama că nu ne mulțumește nici măcar una dintre ele. De aceea, cei de la Tipo Media au venit cu o soluție numai bună pentru a rezolva această problemă: cănile personalizate.

Dacă alegi această opțiune, nu va mai fi nevoie să cauți prin magazine cana perfectă sau să cumperi foarte multe și să ajungi la concluzia că de fapt, nici nu îți plac. În acest caz, tu îți alegi designul și vei avea mai mult ca sigur tot ce ai nevoie pentru o dimineață perfectă și o poză numai bună pentru Instagram cu noua ta achiziție. 

Cei de la Tipo Media folosesc o vopsea specială ce pătrunde în material, după care se usucă în lămpi UV devenind practic parte din acesta. Deci, personalizarea este una permanentă, având culori vii și texte care se văd foarte clar datorită rezoluției mare de imprimare.În concluzie, pentru a evita achiziționare excesivă de căni și pentru a găsi una pe gustul tău îți recomandăm personalizarea acestora de către Tipo Media,  serviciul dedicat de materiale și obiecte promoționale.