From #humanofPRIME

to Youtube Music Content Specialist

 În prima ediție PR&Ad Talks am stat de vorbă cu Andrei Niculae, DJ la Virgin Radio România, un om fain de la care am aflat multe lucruri interesante. Andrei i-a predat ștafeta lui Alin Pandaru aka Pandutzu, un fost #humanofPRIME care acum lucrează pentru cei de la Youtube, fiind Youtube Music Content Specialist.

Ne-a zis de toate despre tot: am discutat despre evoluția sa, despre job și despre pasiunea lui pentru festivaluri. Poți să vezi despre ce a povestit Pandutzu la noi pe Instagram, astfel ai șansa să îl cunoști mai bine, în cazul în care nu ai fost on vineri seară.

A început ca un #humanofPRIME.

„Pentru mine PRIME a fost o experiență foarte mișto, am putut să învăț lucruri noi și am putut să împart lucruri noi cu alții.”

El spune că această experiență l-a ajutat să își dezvolte unele skill-uri, precum people management. Iar acum vorbește cu foarte mult entuziasm despre jobul său, pentru că încearcă să se distreze chiar și atunci când muncește, el se asigură că utilizatorii din România primesc o experiență cât mai locală în aplicația Youtube Music.

Some tips and tricks from Pandutzu:

“Să nu încurci CC-ul cu BCC-ul, pentru că se poate termina nasol”

„Nu există o rețetă a succesului (…) doar să știi care sunt punctele tale forte și să le expui.”

Munca multă aduce și distracția odată cu ea. Pandutzu nu a uitat să ne povestească de super aventurile lui și de lista lui lungă cu festivaluri, printre care se numără UNTOLD și Electric Castle. Însă, lista continuă, va bifa curând Coachella, iar noi așteptăm cu nerăbdare să ne povestească cum a fost.

Takeover-ul este salvat pe contul nostru de Instagram – @pr_adfair. Alin Pandaru ne-a oferit răspunsuri la toate întrebările noastre legate job, Youtube și festivaluri. Dacă ești pasionat de unul dintre subiecte, poți arunca un ochi pe repere.

Vineri, 28 august, a treia ediție PR&Ad Talks revine! O nouă persoană din domeniul Comunicării va fi on, so be ready, pregătește-ți întrebările. Un sfat bun primit azi, poate să fie rezolvarea la task-ul de mâine.