• Post author:
  • Reading time:2 min(s) read

Proiecte peste proiecte, deadline-uri peste deadline-uri, și în sesiune, dar și în timpul anului. Mai pui și un blocaj creativ, fie prea multe idei pe care nu le apuci să le notezi în timp util și te trezești fără proiect și fără idei. Aceasta este, cu siguranță, drama oricărui student, însă există și o salvare. Mergi la sigur și pui pe hârtie proiectul acela la care ai de stat să lucrezi două nopți pe un blocknotes de la TipoMedia.

Tipografia oferă  o gamă largă de bloc notes (pentru proiectele ambițioase) de care noi ne-am bucurat din plin. Long story short,  ideile tale vor prinde viață, așa că poți sta liniștit,gândurile tale vor sta în siguranță. Noi îți recomandăm TipoMedia, nu doar pentru că oferă servicii pe care noi le-am apreciat, ci pentru că poți face treaba bună cu ei!

Personalise your data

Probabil că ai auzit de multe ori despre protecția datelor și sigur, îți iei măsuri de siguranță. Dar oare te-ai gândit că un stick de memorie poate să fie și fun?

De multe ori ai avut nevoie de un ceva date de transportat pe un stick de memorie și sigur mereu ți-ai dorit ceva mai special, așa că TipoMedia are o propunere faină. Stickuri de memorie personalizate. Acum poți avea mai multe insighturi despre cum au fost personalizate stickurile de memorie pe care le-ai mai primit la evenimentele care au avut și cadouri.

TipoMedia oferă acest serviciu de personalizare, pe lângă cele tradiționale pe tricouri sau căni, stickurile personalizate pot deveni acel cadoul utilitar și funny care te scoate din impas.