Hiking among jobs with PR&Ad Fair

A fair event by PR&Ad Fair!

Cel mai mare târg de joburi din domeniul Comunicării din România și-a atins obiectivul, reușind, și anul acesta, să ajute studenții să își găsească drumul către jobul mult dorit și de la distanță. We were Fair on 20 May 2021, ziua în care numeroase agenții din domeniul Comunicării s-au întâlnit cu studenții interesați de ceea ce înseamnă cu adevărat să activezi în această industrie.

PR&Ad Fair a adunat peste 150 de studenți curioși de Advertising, PR și Marketing, iar cele două conferințe susținute de Lorena Buhnici și de Silviu Faiăr au reușit, cu siguranță, să impresioneze prin temele abordate și sfaturile primite.

Agențiile care s-au alăturat anul acesta echipei PR&Ad Fair au fost Dolphin, Mavericks, Upswing, Publicis, Canopy, D-Communications, Rogalski Damaschin, Pastel, Graffiti PR și Godmother. Reprezentanții acestora au venit pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor primite, oferind studenților o mulțime de tips & tricks din Comunicare. Astfel, în urma întâlnirilor cu agențiile, studenții nu doar că au aflat mai multe despre domeniu, ba chiar au fost întâmpinați cu oportunități de joburi entry-level și internshipuri.

Lorena Buhnici, jurnalist, LifeStyle blogger, owner Cavaleria.ro, a dat startul conferințelor și ne-a vorbit despre un traseu fără marcaje, experiența primului job, start-up-ul în cariera pe care și-a construit-o și cât de important este să-ți urmezi visul. 

Silviu Faiăr, om de Publicitate și content creator, ne-a povestit despre experiențele sale din domeniul Comunicării, ne-a oferit tips & tricks despre cum să ne alegem drumul prin Publicitate, ne-a spus cât de important este să nu iei alegerile pe fugă și a oferit good vibes și insights în stilul său caracteristic.


Chiar și în varianta online, PR&Ad Fair a fost cu adevărat on fire anul acesta, iar vibe-ul bun și pasiunea pentru domeniu au reușit să adune un număr foarte mare de studenți dornici să afle ce înseamnă viața într-o agenție.

We hiked among jobs with PR&Ad Fair în 2021, iar pentru anul viitor pregătim o nouă călătorie!

Stay fair with PR&Ad Fair!