Into the digital cu Andra Negru

Iată că ne aflăm deja la a treia săptămână în care contul de Instagram al PR&Ad Fair are un nou invitat. De data asta, Andra Negru, Head of Performace Media pe nava celor de la Mavericks, ne-a dat insights din cariera ei. Job-ul Andrei înseamnă lucrul cu o echipă de 10 oameni, startegie, luare de decizii, dar și analiză.

No worry, story-urile Andrei nu au plecat nicăieri, le găsești pe insta, la @pr_adfair

De la Andra, am avut parte de un adevărat Digital 101 și ne-a oferit un mic guideline pentru oamenii la început de drum care doresc să fie originali în Domeniul Comunicării – „Ieși din zona de confort, fii curajos, ai încredere în ideile tale, fii prezent la tot ceea ce se întâmplă!” Andra știe cum e să fii la început de drum, iar prima piedică la job a fost neîncrederea în sine, but she did it anyway. Când își aduce aminte de primul interviu pentru job, Andra ne spune că emoțiile nu au lipsit, însă „(…) odată ce îți capeți încrederea în tine, următoarele vor fi mult mai ușoare”

Pentru Andra, partea preferată la job e să lucreze cu oamenii și procesul analitic din spatele campanilor. If you were wondering, fiecare campanie este diferită, iar setarea acesteia poate să ia de de la câteva zeci de minute, până la câteva ore.

Let’s get technical!

Andra, Head of Performace Media, este omul perfect pentru technical questions așa că a explicat cum fiecare platformă aduce rezultate bune dacă este folosită corect: Facebook pentru awareness, iar Google pentru tranzacții. Același lucru se aplică și când vine vorba de KPIs (Key Performance Indicators). Obiectivul setat este cel care trebuie să se regăsescă în KPIs, iar pe primul loc Andra pune reach, impresii, engagemet, trafic pe site. Când vine vorba de industria de Digital din România, Andra consideră că are nevoie de mai mult curaj, chiar dacă the game changer este bugetul. O campanie bună este o „campanie integrată”, iar the one that broke the ice a fost a celor de la AboutYou

„Totul se întâmplă in real-time, iar asta ne ajută pe noi să adaptăm strategiile și să fim relevanți.”

Stay tuned, stay fair!

You want more insights? Intră pe pagina de Instagram PRAd Fair vinerea de la ora 18:00 și ia-ți doza fresh de know-how de la cei mai faini oameni din Comunicare.

Vineri, 4 septembrie, PR&Ad Fair revine cu un nou PR&Ad Talks! Un om cool și talentat e gata să îți răspundă tuturor întrebărilor despre cum tehnologia poate aduce un boost comunicării.