You wanted, you got it!

Lorena Buhnici a fost cel mai recent om cool din industrie care a preluat controlul contului nostru de Instagram. Lorena le-a răspuns studenților și le-a oferit insights valoroase celor la început de drum prin Comunicare.

Lorena a vorbit despre proiectele care îi fac cariera prin Comunicare un adevărat punct de referință. Unul dintre cele mai cool proiecte: „Case Bune a venit în continuarea Proiectului Casa Buhnici pentru că cerea a fost mare”, iar prin acest proiect oamenii au văzut cum să construiască smart.

What is new on Instagram?

Reels, Influencers, despre toate aceste lucruri Lorena și-a format deja o părere. So about the micro influencers – Lorena consideră că un influencer este eficient când poate face o recomandare bună pentru comunitatea care este formată în jurul acelui om. When it comes to reels, Lorena crede că sunt o oportunitate interesantă pentru a da un twist creativității, dar pe termen lung:„așa cum a venit, așa o să dispăpară”, so keep an eye on those.

Interviuri cu un twist

Interviurile Lorenei sunt poate unele dintre cele mai apreciate, iar asul din mânecă este capacitea ei de a „descoase oamenii”.

Bugetul nu mai este un impediment. Use your phone! Lorena povestește despre cum George a început cu un aparat mic care și filma, so get creative.

Interviurile Lorenei sunt bine structurate, iar pregătirea lor este o parte cheie din întreg procesul creativ. Oamenii care sunt în interviuri au o poveste și substanță, iar de la aceștia Lorena primește multe răspunsuri faine, dar cele mai diferite vin la întrebarea „Ce înseamnă succesul pentru tine?

Pentru mine succesul însemnă să fac ceea ce îmi place.”


Stay tunned, there is more to come!