• Post author:
  • Reading time:2 min(s) read

Fie că ești fumător sau nu, cu siguranță ai auzit măcar o dată în viață despre problema pierderii brichetelor sau despre momentele acelea în care ai neapărat nevoie de ea, dar îți dai seama că de fapt a rămas din greșeală la vreun prieten de-ai tăi și oricum nu o vei mai recupera. Pentru că știm cu toții cât de enervante pot fi acele momente, ne-am gândit să venim cu o propunere destul de interesantă: brichetele personalizate de către cei de la Tipo Media, serviciul dedicat de materiale și obiecte promoționale.

Deși o brichetă este un lucru uzual, personalizarea acesteia poate avea numeroase beneficii. Unul dintre acestea este că atunci când vei scoate bricheta din buzunar, cu siguranță vei atrage atenția și vei stârni curiozitatea celorlalți prin aspectul diferit al acesteia. În acest caz, șansele de a o pierde scad în mod semnificativ deoarece nu va mai putea fi confundată cu una obișnuită, iar oamenii își vor aminti să ți-o înapoieze.

În plus, cei care aleg să își personalizeze bricheta cu datele firmei și să le ofere altora, pot fi siguri că persoanele respective vor face practic reclamă gratuită oriunde vor scoate bricheta.

Cei de la Tipo Media folosesc o vopsea specială ce pătrunde în plastic după care se usucă în lămpi UV devenind practic parte din material. Pe lângă asta, culorile folosite sunt extrem de vii, iar textele se văd foarte clar datorită rezoluției mare de imprimare. Deci, bricheta nu numai că rămâne impecabilă deoarece nu se poate șterge, ci îți oferă și o calitate înaltă a designului.

Așadar, dacă vrei să scapi de problema pierderii brichetelor, să îți promovezi firma sau pur și simplu să vii cu ceva nou,  Tipo Media îți asigură tot ce ai nevoie pentru a-ți personaliza obiectele dorite la cele mai înalte standarde.