A fair takeover by Andrei Niculae

La prima ediție PR&Ad Talks, Andrei răspunde întrebărilor voastre


14 August 2020


Echipa PR&Ad Fair se pregătește pentru ediția cu numărul 12 a singurului târg de joburi și internshipuri în domeniul Comunicării, locul unde tinerii cu potențial se întâlnesc cu profesioniști care caută să-și mărească echipa.

Pentru a răspunde tuturor curiozităților studenților, dăm startul unei serii de Instagram takeover-uri unde primești răspunsuri la toate întrebările și poți fura din know-how-ul celor mai cool persoane dornice să împărtășească din experiența lor. În fiecare vineri, de la ora 18:00, găsești la noi pe Story the perfect place to ask your questions.

Prima ediție PR&Ad Talks a avut loc alături de primul invitat, Andrei Niculae, DJ la Virgin Radio România. Cu multă energie și always on the move, a răspuns tuturor întrebărilor și ne-a dat câteve insight-uri din viața unui om de radio, reușind să transmită vibe-ul său într-o serie de InstaStory-uri pline de informații. Don’t worry, e pe pagina de Instagram, dacă n-ai apucat să participi live.

Andrei a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar prima sa transmisie live a fost la Radio 21. Când este întrebat care a fost cel mai dificil task pe care l-a avut, primul lucru la care se gândește este maratonul de 48 de ore în urma căruia a rămas doar cu povești faine. O altă provocare pentru Andrei este emisiunea Pepsi Retro Studio unde este LIVE atât pe Youtube cât și la radio.

Andrei spune că cea mai frumoasă parte din meseria sa este că :

 „pe lângă petreceri, festivaluri, multă muzică și ocazia de a asculta piese înainte de a fi lansate, nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar vibe-ul și creativitatea contează cel mai mult.

Takeover-ul este salvat la repere pe contul nostru de Instagram, @pr_adfair. Andrei Niculae a venit cu răspunsuri la toate curiozitățile urmăritorilor care s-au bucurat să afle cât mai multe din ceea ce înseamnă viața unui om de radio.

Vineri, 21 august, PR&Ad Fair revine cu un nou PR&Ad Talks! O persoană pentru care domeniul Comunicării e like a second language se pregătește să îți răspundă la toate curiozitățile pe care i le poți lăsa la noi pe Story. Pregătește-ți întrebările și noi te anunțăm atât pe Facebook, cât și pe Instagram cine este următorul invitat!         

Keep an eye on us!